Geschiedenis over Van Overbeek Makelaars

Van Overbeek Makelaars Taxateurs is al sinds 1970 dé lokale NVM makelaar bij jouw in de buurt. Met vestiging in Purmerend, Hoorn, Edam-Volendam en Westfriesland (Stede Broec). Ter gelegenheid van ons 50 jarig bestaan hebben wij magazine uitgebracht. Dit magazine is natuurlijk ook digitaal te bewonderen! In deze 50 jaar is er veel veranderd binnen de makelaardij maar één ding is altijd hetzelfde gebleven; De passie voor het makelaar vak. Al onze medewerkers zijn gepassioneerd en staan klaar om jouw te helpen. 

Al ruim 50 jaar in jouw regio!

Van Overbeek Makelaars, de makelaar voor Noord Holland, werd in 1970 opgericht en heeft in ruim vijf decennia een uitstekende reputatie verworven op het gebied van commercieel en particulier onroerend goed. De Van Overbeek Makelaars Groep o.g. bestaat inmiddels uit vier vestigingen in Noord Holland: Purmerend, Edam Volendam, Hoorn en West Friesland. Een wijdvertakt werkgebied, waarin wij ons onderscheiden door een grondige kennis van de lokale markt.

Waarborg voor zekerheid

De keuze voor Van Overbeek Makelaars is voor iedere opdrachtgever een waarborg voor zekerheid. De zekerheid van jarenlange ervaring en bewezen kwaliteit in alle geledingen van onroerend goed: woningen, bedrijven, agrarisch, nieuwbouw, projectontwikkeling, huur, verhuur. Onze medewerkers zijn uiterst gemotiveerde vakmensen, die uitstekend op de hoogte zijn en blijven van actuele juridische, wettelijke, sociale en geografische ontwikkelingen. Minstens zo belangrijk echter, is hun talent om slagvaardig zaken te doen, voor iedere opdrachtgever. Een talent waarover Van Overbeek Makelaars in ruime mate beschikt.

Grote belangen

Bij het aankopen of verkopen van onroerend goed staan grote belangen op het spel. Emotionele belangen maar ook – en vooral – financiële belangen. Dat vraagt om een makelaar met begrip voor de klant. Een makelaar die zich optimaal inzet bij het vinden van oplossingen. Helaas is er met het vrijgeven van het makelaarsvak een enorme wildgroei ontstaan van al of niet deskundige adviseurs. En hoewel gezonde concurrentie altijd welkom is, voor de opdrachtgever wordt het er niet eenvoudiger op een juiste keuze te maken. Daarom maakt Van Overbeek die keus graag gemakkelijk. Door duidelijk te zijn in onze afspraken, door nuchter advies en door beloftes na te komen.

Breed pakket aan diensten

Van Overbeek Makelaars biedt een breed pakket aan diensten. Disciplines die om specialisten vragen; mensen met een diepgaande kennis van hun vakgebied. Of het nu gaat om aan- of verkoopadvies, hypotheekadvies, verzekering of taxaties; onze medewerkers weten waar zij over praten.

Joop van Overbeek

Het is 1970 als de 24-jarige Joop van Overbeek zijn makelaarskantoor start
in een voormalige tandartspraktijk aan het Tramplein 2 in Purmerend. Met
een gezonde dosis lef en ambitie bouwt hij zijn bedrijf uit tot een bloeiende
organisatie met meerdere vestigingen in Noord-Holland. Met broer en
bedrijfsmakelaar Ton en zijn voormalige rechterhand makelaar-taxateur
John van Voorst blikt hij terug op 50 jaar Van Overbeek Makelaars.

Klik hier en lees over de makelaardij van vroeger.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken met een woning makelaar of een bedrijfsmakelaar?

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.