Op zoek naar een makelaar die alles weet over de regio Purmerend?

Kies dan voor Van Overbeek Makelaars Purmerend. Onze makelaars weten alles over de woningmarkt van Purmerend en omstreken. Als NVM lid kopen en verkopen wij al ruim 50 jaar woningen in deze regio. Heb vragen over de woningmarkt? Wij informeren je graag over het verkopen of kopen van je (nieuwe) woning, de woningmarkt en de marktwaarde van je huis.

Trots op ons waarderingscijfer

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Van Overbeek Makelaars, de makelaar uit Purmerend

Op zoek naar een makelaar uit Purmerend? Van Overbeek Makelaars uit Purmerend is een gevestigde naam in deze regio. Met vier vestigingen door heel Noord-Holland zijn wij een vooruitstrevende makelaar die al 50 jaar woningen verkopen en aankopen en met succes. Onze makelaars wonen en werken in Purmerend en kennen de regio van Purmerend als geen ander. Dus grote kans dat wij al verschillende woning uit jouw wijk hebben verkocht of aangekocht. 

Je huis verkopen?

Je huis verkopen doe je niet iedere dag. Wij wel! Onze makelaars hebben al heel veel woningen verkocht. Kies daarom voor een verkoopadviesgesprek en laat je informeren over het verkopen van een huis. Tijdens dit gesprek geven onze makelaars je tips en informatie over alles wat betrekking heeft op het verkopen van je woning.

Kies voor een gratis verkoopadvies en doe je voordeel met alle tips over:

Hoe je snel je huis kunt verkopen tegen de beste prijs. Ons verkoopplan speciaal voor jouw woningOns succesvolle verkoop met verkoopgarantie Je huis zelf verkopen of met de makelaarDe professionele presentatie van je woningDe gratis waardebepaling

Een ander huis kopen?

je bent op zoek naar een ander huis? In Purmerend of ergens anders in Noord Holland? Maak dan uw woonwens bij ons kenbaar en ontvang als eerste het nieuwste aanbod. Je krijgt van ons woningen gepresenteerd die nog niet zichtbaar zijn op Funda. Van Overbeek Makelaars heeft vier vestigingen in Noord Holland en is altijd op de hoogte van de nieuwste aanbod.

Heb je je droomhuis al gevonden? Neem dan een Van Overbeek Aankoopmakelaar mee naar een bezichtiging. De makelaar bekijkt de woning met een professionele blik en zonder roze bril. Een Van Overbeek Aankoopmakelaar behartigt alleen jouw belangen. 

Weten wat wij nu in de verkoop hebben?

Bekijk alle woningen

Weten wat je huis waard is?


Kies dan voor een gratis waardebepaling van je woning. Doordat wij al ruim 50 jaar huizen verkopen weten onze makelaars alles van de woningmarkt en de marktwaarde van je huis in de regio van Purmerend en omgeving. Maak een afspraak met de makelaar  of vul onderstaand formulier in. Wij komen bij je langs om de waarde te bepalen. Zo heb je direct inzicht in je bestedingsruimte.

Een officieel taxatierapport nodig? Geen probleem, we verzorgen binnen 72 uur een NWWI taxatierapport. Een rapport die voldoet aan alle eisen en geschikt is voor alle geldverstrekkers.

Een woning kopen of verkopen? Laat je ontzorgen!

Een ander woning kopen of je huidige woning verkopen is best een spannend. Er komt heel veel op je af. En hoe weet je nu dat je alles hebt geregeld? Wij bieden gratis advies gesprekken aan over zowel een nieuw huis kopen als je huis verkopen. Maak gewoon een afspraak en laat je informeren. Het gesprek is vrijblijvend en gratis en je gaat naar huis met heel veel informatie. En als je dan besluit om met Van Overbeek Makelaars in zee te gaan betekent dit één woord, ontzorgen! En dat is wel zo lekker. Kies daarom voor dé makelaar uit Purmerend.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.