Op zoek naar een makelaar die alles weet over de regio Purmerend?

Kies dan voor Van Overbeek Makelaars Purmerend. Onze makelaars weten alles over de woningmarkt van Purmerend en omstreken. Als NVM lid kopen en verkopen wij al ruim 45 jaar woningen in deze regio. Heb vragen over de woningmarkt? Wij informeren je graag over het verkopen of kopen van je (nieuwe) woning, de woningmarkt en de marktwaarde van je huis.

Trots op ons waarderingscijfer

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Je huis verkopen?

Kies dan voor Van Overbeek Makelaars! Je bent van plan bent om je huis te gaan verkopen, neem dan contact op met Van Overbeek Makelaars Gorslaan 12 in Purmerend. Onze makelaars wonen en werken in Purmerend en weten alles over de woningmarkt en de waarde van je woning. Met een gratis waardebepaling weet je ook direct de waarde van je woning.

Gratis verkoopadviesgesprek
Je huis verkopen doe je niet iedere dag. Wij wel! Onze makelaars hebben al heel veel woningen verkocht. Kies daarom voor een verkoopadviesgesprek en laat je informeren over het verkopen van een huis. Tijdens dit gesprek geven onze makelaars je tips en informatie over alles wat betrekking heeft op het verkopen van je woning.

Hoe je snel je huis kunt verkopen tegen de beste prijs. Ons verkoopplan speciaal voor jouw woningOns succesvolle verkoop met verkoopgarantie Je huis zelf verkopen of met de makelaarDe professionele presentatie van je woningDe virtuele bezichtigingenDe gratis waardebepaling

Een ander huis kopen?

je bent op zoek naar een ander huis? In Purmerend of ergens anders in Noord Holland? Maak dan uw woonwens bij ons kenbaar en ontvang als eerste het nieuwste aanbod. Je krijgt van ons woningen gepresenteerd die nog niet zichtbaar zijn op Funda. Van Overbeek Makelaars heeft vier vestigingen in Noord Holland en is altijd op de hoogte van de nieuwste aanbod.

Heb je je droomhuis al gevonden? Neem dan een Van Overbeek Makelaar mee naar een bezichtiging. De makelaar bekijkt de woning met een professionele blik.

Weten wat wij nu in de verkoop hebben? Ga dan naar ons woningaanbod en mocht je droomhuis er tussen staan kunt je deze al direct virtueel bezichtigen!

Weten wat je huis waard is?
Kies dan voor een gratis waardebepaling van je woning. Doordat wij al 50 jaar huizen verkopen weten onze makelaars alles van de woningmarkt en de marktwaarde van je huis in de regio van Purmerend en omgeving. Maak een afspraak met de makelaar en wij komen bij je langs om de waarde te bepalen. Zo heb je direct inzicht in je bestedingsruimte.

Je huis laten taxeren?
Een taxatierapport nodig? Bel dan onze Van Overbeek Taxateur en maak een afspraak voor een taxatie. Wij verzorgen een goed onderbouwd rapport dat aan alle eisen voldoet! Van Overbeek Makelaars taxeert al 50 jaar in de regio Purmerend. Grote kans dat wij je woning al eens hebben getaxeerd!

Van Overbeek Makelaars, de makelaar uit Purmerend
Op zoek naar een makelaar uit Purmerend? Van Overbeek Makelaars uit Purmerend is een gevestigde naam in deze regio. Met vier vestigingen door heel Noord-Holland zijn wij een vooruitstrevende makelaar die al 45 jaar woningen verkopen en aankopen en met succes. Onze makelaars wonen en werken in Purmerend en kennen de regio als geen ander. Klik op de button en zie wat de mensen over ons vertellen die ook hebben gekozen voor dé makelaar uit Purmerend. Afspraak maken met een Van Overbeek Makelaar uit Purmerend? Vul dan onderstaand formulier in dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.