Eerlijk en duidelijk – geen verkooppraatjes

Bij Van Overbeek | makelaars en taxateurs zijn we altijd duidelijk. Over de te verwachten prijs, de opbrengst en het beoogde rendement. Wij spannen ons in voor het beste resultaat voor onze klanten – en dat doen we met een eerlijk verhaal. Of het nou om koop of verkoop gaat, over huren van een bedrijfspand of beleggen in onroerend vastgoed: we behartigen jouw belangen.

Trots op ons waarderingscijfer

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Huis kopen? Gratis verhuisadvies!
Wil je een huis kopen? Schakel dan een aankoopmakelaar in van Van Overbeek Makelaars. Vanuit onze vestigingen in Purmerend, Edam-Volendam, Hoorn en West-Friesland hebben we een eersteklas en divers woningaanbod. Als aankoopmakelaar behartigen we jouw belangen. We adviseren je over de huidige woningmarkt, over de voor- en nadelen van bouwkundige aspecten en natuurlijk over een scherp, maar realistisch onderhandelingsbod.

Gratis verhuisadvies

Huis verkopen? Gratis waardebepaling!
Wil je je huis verkopen? Dan sta je sterk met een makelaar van Van Overbeek. Wij spannen ons actief in om je woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Zo presenteren we je huis bij kopers uit onze eigen database, op Funda en op sociale media. We stellen een verkoopplan op en geven je verkoopgarantie. Met vier vestigingen in Noord-Holland zitten we altijd bij je in de buurt. Je kunt altijd een gratis waardebepaling laten doen, helemaal vrijblijvend.

Gratis waardebepaling

Expert in Noord-Holland!
Met vier vestigingen in Purmerend, Edam-Volendam, Hoorn en West-Friesland zijn wij goed thuis in Noord-Holland. Niet alleen weten wij welke woningen en bedrijfspanden te koop staan, wij kennen de sfeer in de regio ook uitstekend en weten wat er speelt in de verschillende steden en dorpen. Van die kennis en knowhow profiteren onze klanten als eerste!

Vestigingen

Bedrijfspand kopen of huren?
Wil je je onderneming uitbreiden en verhuizen naar een groter bedrijfspand? Of zoek je bedrijfsruimte om in te beleggen? De bedrijfsmakelaars van Van Overbeek weten waar bedrijfsruimte te koop staat en welke bedrijfspanden aansluiten bij jouw situatie en wensen. Met hun uitgebreide netwerk en hun contacten met gemeenten en projectontwikkelaars weten ze snel wat er speelt op de bedrijventerreinen in de regio.

Neem gerust ook een kijkje op onze pagina gedane zaken. We zijn hier best trots op. 

Alles over bedrijfsonroerendgoed

Onafhankelijk hypotheekadvies
Met een goede hypotheek stel je je financiële belangen zeker. Dat vraagt om een specialist – een hypotheekadviseur met verstand van zaken die objectief en kritisch kijkt naar jouw specifieke situatie. Van Overbeek kiest voor de kwaliteit van de Hypotheekshop. Deze hypotheekadviseurs werken volledig onafhankelijk, geven objectief advies voor jouw specifieke situatie. Bovendien bieden ze de ruimste keuze in geldverstrekkers en werken ze voor een scherpe prijs. De Hypotheekshop heeft vijf vestigingen in Noord-Holland, onder meer in Purmerend en Hoorn.

Berekend wat je kunt lenen

Goed verzekerd via AvéWé
Heb je een goede verzekering nodig die naadloos aansluit op jouw situatie en jouw wensen? Dan zijn een juiste dekking, goede voorwaarden en gunstige premie essentieel. De AvéWé Groep vergelijkt verzekeringen dagelijks en beoordeelt die op prijs én polisvoorwaarden. Vanuit een persoonlijk perspectief: ze willen jouw situatie kennen, welke risico’s jij wilt of kunt dragen en wat jouw toekomstwensen zijn. Ook bij schade helpen ze je verder. De AvéWé Groep is partner van Van Overbeek Makelaars en taxateurs en gevestigd in Purmerend.

Goed verzekerd via AvéWé

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Weten wat je aan ons hebt?

Wil je een huis kopen of je huis verkopen? Of ben je op zoek naar een bedrijfspand - als belegging of om zelf te gebruiken? We helpen je graag! Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.