Nijverheidsweg 1

1613 DZ Grootebroek € 4.750,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Dit in het oog springende vrijstaande bedrijfscomplex (bouwjaar 1992) is centraal in het oostelijk deel van Westfriesland op zichtlocatie gesitueerd, direct aan de doorgaande weg met aansluitend woonomgeving, niet ver van de recent verbrede en doorgetrokken Westfrisiaweg met aansluitend Rijksweg A7 en de Houtribdijk Enkhuizen-Lelystad. Tevens is openbaar vervoer op loopafstand gesitueerd.

Het bestemmingsplan Centrale Zone met bestemmingsplanvoorschrift gemengd 1 geeft veel gebruiksmogelijkheden, onder andere:
– productiegebonden detailhandel / detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit van (groot)handel of ambacht, tot maximaal 100 m² BVO;
– perifere detailhandel;
– kringloopwinkel tot maximaal 250 m² BVO;
– uitsluitend te plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van detailhandel – kringloopwinkel’, een kringloopwinkel met een BVO groter dan 250 m²;
– opslag en distributie ten behoeve van e-commerce;
– cultuur en ontspanning;
– maatschappelijke voorzieningen
– medische en paramedische bedrijvigheid met baliefunctie;
– sportvoorzieningen, met uitzondering van (overdekte) zwembaden;
kantoor;

De globale indeling en maatvoering luidt als volgt:
– Showroom met glazen pui begane grond circa 588m2 bvo – 564 m2 vvo (veel daglichttoetreding door de grote raampartijen)
– Showroom eerste verdieping circa 470m2 bvo – 451m2 vvo
– Werkplaats/opslag begane grond circa 100m2 bvo- 96m2 vvo
– Kantine eerste verdieping circa 50m2 bvo – 48m2 vvo
– Overkapping circa 50m2 bvo – 48 m2 vvo

Verhuurder is bereid om bijvoorbeeld de overkapping van een overheaddeur te voorzien en/of aan andere wensen van de huurder te voldoen, de kosten kunnen in de huurprijs worden verdisconteerd.

Het bedrijfscomplex is voorzien van verhard parkeer- en manoeuvreerterrein.

Voorzieningen:
– Verwarming middels CV-installatie
– Toilet en keukenvoorziening
– Uitgebreide elektrische installatie waaronder krachtstroomvoorziening
– Alarminstallatie

Huurcondities

Huurprijs:
€ 4.750,- per maand exclusief btw.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg, voorkeur 5 + 5 jaar (korter is bespreekbaar).

Zekerheidstelling:
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring:
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 4.750,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992
Oppervlakte object
1.176 m2
Toon meer

Kaart