Aambeeld 4

1671 NT Medemblik € 1.800.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Beleggers opgelet!

Rond het jaar 2007 is dit verhuurde bedrijfscomplex ter grootte van circa 3.075 m² bruto vloeroppervlakte op een perceel van 8.580 m² direct langs de Markerwaardweg op zichtlocatie gerealiseerd op bedrijventerrein Unda Maris, temidden van representatieve bedrijfsobjecten.

Sinds 1 januari 2014 is het complex (behoudens onvoorziene omstandigheden) in ieder geval tot en met 31 december 2025 verhuurd aan de solide huurder Rush Holding bv.

De verhouding kantoor (329 m²) versus de bedrijfshal (2.745 m²) kwalificeren wij als gunstig. Voorts zijn de onderheide vloeren en ruime vrije hoogte van de bedrijfshal (circa 7,62 m1) een onderscheidend element. Uit beleggingsoogpunt zijn de splitsingsmogelijkheden van het bedrijfscomplex in combinatie met het ruim bemeten verharde buitenterrein bovendien aantrekkelijke elementen.

Ten behoeve van het kraanconstructiebedrijf zijn onder andere was- en kleedruimte, kraanbanen en een uitgebreide stroomvoorziening geïnstalleerd.

De huurprijs bedraagt thans € 141.000,- exclusief btw, en is vanaf 01 januari 2022 met € 3.000,- + btw per jaar te vermeerderen.

Voor detail informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen en/of met ons een afspraak maken ter plaatse van het bedrijfscomplex.

Vraagprijs: € 1.800.000,- kosten koper exclusief btw.

Aanvaarding: in overleg

Zekerheidstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Opleveringsniveau: In overleg

Kadaster: Gemeente Medemblik, sectie D, nummer 95.

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2014). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Bijzondere bepalingen: Niet van toepassing

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Medemblik valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijventerrein heeft met bedrijven tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Medemblik.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 1.800.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Belegging
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Oppervlakte object
3.075 m2
Oppervlakte perceel
8.580 m2
Toon meer

Kaart

Verkopers beoordelen ons op funda met een 9,4