De Veken 8

Verkocht 1716 KE Opmeer € 745.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op het ruim opgezette bedrijventerrein De Veken is dit vrijstaande bedrijfscomplex ter grootte van ca.1.025 m² bruto vloeroppervlakte (bvo) voor verkoop beschikbaar gekomen. Het bedrijfscomplex is in de loop der jaren goed onderhouden, gerenoveerd en voldoet aan de huidige maatstaven qua duurzaamheid. Tevens is het kantoorgedeelte is 7 jaar geleden nieuw aangebouwd.

Locatie:
Bedrijventerrein De Veken kenmerkt zich door de centraal gesitueerd tussen Alkmaar/Heerhugowaard en Hoorn en via de A.C. de Graafweg (N241) is er sprake van een goede verbinding met de Rijkswegen A7 en A9. Opmeer is zowel per eigen vervoer als per openbaar vervoer goed te bereiken.

Vloeroppervlakte, het bedrijfscomplex is als volgt samengesteld:
– Kantoor-/showroomruimten met kantine en toiletgroep (groot ca. 312,60 m² bvo verdeeld over begane grond en
eerste verdieping), recent op fraaie wijze gemoderniseerd
– Bedrijfshal (groot ca. 320 m² bvo), met zadeldak voorzien van lichtstraat, nokhoogte ca. 7,085 m1, goothoogte ca. 3,88 m1
– Entresolvloer met ontspanningsruimte (groot circa 342 m² bvo)
– Overkapping (groot ca. 50 m2 bvo )

Buitenterrein:
Het bedrijfscomplex is gerealiseerd op een perceel van maar liefst 1.815 m² en heeft een gunstige lengte / breedte verhouding. Op eigen terrein is voldoende parkeer, manoeuvreer- en opslagruimte aanwezig en is geheel omheind en v.v. rolpoort.

Opleveringsniveau
– Elektrisch bedienbare (brede) overheaddeur;
– Voorzien van LED armatuur;
– 35 zonnepanelen;
– CV-installatie met radiatoren, gecombineerd met warm water voorziening en palletkachel;
– Kantine met keukenblok;
– Bedrijfshal v.v. lichtstraat;
– Ontspanningsruimte met bar;
– Akoestisch plafond in de kantoorruimte;
– Het bedrijfscomplex is recentelijk voorzien van nieuwe geïsoleerde gevel- en dakbeplating, aluminium kozijnwerk met isolatieglas.

Bestemmingsplan:
Het object valt onder het bestemmingsplan BPDeVeken en heeft als bestemming bedrijf tot en met categorie 3.1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Opmeer.

Een belangrijke doelgroep kunnen (distribuerende) bedrijven met een opslagbehoefte vormen maar het complex is bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor een aannemersbedrijf.

Koopcondities

Vraagprijs: € 745.000,- kosten koper exclusief btw.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Aanvaarding: In overleg.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 745.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
direct
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978
Oppervlakte object
1.026 m2
Toon meer

Kaart